Health Board Meeting

Thu 29 September 2022, 10:00 - 13:00

National Imaging Academy for Wales/Virtually via Microsoft Teams

Agenda

10:00 - 10:05 1. Preliminary Matters

5 min

Information

Emrys Elias

1.1. Welcome & Introductions

Information

Emrys Elias

1.2. Apologies for Absence

Information

Emrys Elias

1.3. Declarations of Interest

Information

Emrys Elias

10:05 - 10:25 2. SHARED LISTENING & LEARNING

20 min

2.1. Patient Story

Discussion

Tom Barton

5 min

10:25 - 10:30 3. Consent Agenda

3.1. For Approval

3.1.1. Unconfirmed Minutes of the meeting held on 28 July 2022

Decision

Emrys Elias

3.1.2. Chairs Report and Affixing of the Common Seal

Decision

Emrys Elias

3.1.3. Committee Annual Reports

Decision

Georgina Galletly

3.1.4. Proposal to Return Ferndale / Maerdy Medical Practice back to Independent Status

Decision

Julie Denley

3.1.5. Scheme of Delegation and Procurement report

Decision

Sally May

3.1.6. Welsh Language Standards Annual Report

Hywel Daniel Decision

3.1.7. Amendment to the Standing Orders

Decision Georgina Galletly

3.1.8. Cochlear Implant and Bone Conduction Hearing Implant Hearing Device Service - Engagement

Decision Linda Prosser

3.2. For Noting

3.2.1. Action Log

Georgina Galletly Information

3.2.2. Board Annual Cycle of Business

Information Georgina Galletly

3.2.3. Board Forward Work Programme

Information Georgina Galletly

3.2.4. Committee Highlight Reports

Information Georgina Galletly

3.2.5. Joint Committee Highlight Reports

Information Georgina Galletly

3.2.6. Infection, Prevention & Control Annual Report

Information Greg Dix

3.2.7. Annual Letter 2021/2022 - Public Services Ombudsman for Wales

Information Georgina Galletly

3.2.8. Covid-19 Inquiry Preparedness

Information Georgina Galletly

3.2.9. Sustainability of General Medical Services

Information Julie Denley

10:30 - 10:35 4. Main Agenda

5 min

4.1. Matters Arising not Contained within the Action Log

Discussion Emrys Elias

10:35 - 10:55 5. Integrated Governance & Assurance

20 min

5.1. Healthcare Inspectorate Wales Annual Report 2021-2022 Presentation

Discussion Rhys Jones, Healthcare Inspectorate Wales

5.2. Chief Executives Report

Discussion Greg Dix

5.3. Board Assurance Framework

Discussion Georgina Galletly

10:55 - 11:55 6. Delivering our Purpose and Strategic Direction

60 min

6.1. CTM 2030 - Our Health Our Future

Discussion Linda Prosser

6.2. CTM Operating Model - Progress Report

Discussion Richard Morgan-Evans

6.3. Integrated Performance Dashboard

Discussion Executive Director Leads

6.3.1. Introduction

Discussion Linda Prosser

6.3.2. Quality Performance

Discussion Greg Dix/Dom Hurford/Georgina Galletly

6.3.3. Workforce Performance

Discussion Hywel Daniel

6.3.4. Financial Performance

Discussion Sally May

11:55 - 12:50 7. Delivery Our Recovery/Improvement Plans

55 min

7.1. Improving Urgent Care

Discussion Gethin Hughes

7.2. Planned Care Recovery

Discussion Gethin Hughes

7.3. Maternity & Neonatal Services Improvement Programme

Discussion Greg Dix/Dom Hurford

7.4. Ty Llidiard Progress Update and Improvement Programme

Discussion Lauren Edwards

7.5. Continuous Improvement Self Assessment Process in Response to Targeted Intervention

Discussion Richard Morgan-Evans

12:50 - 12:55 8. Any Other Business

5 min

Discussion Emrys Elias

8.1. How Did we do in this Meeting

Discussion Emrys Elias

12:55 - 13:00 9. Date and Time of Next Meeting - Thursday 24 November at 10:00am